Dinar Clan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinar Clan

Dinar Clan Sitesine Hoşgeldiniz..

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ben Kendime Bile İnanmıyom Ama eventta olduğumuz besbelli işte değişik halim Touraje:D

4 posters
YazarMesaj
Touraje
DinarClan Player
DinarClan Player

Ben Kendime Bile İnanmıyom Ama eventta olduğumuz besbelli işte değişik halim Touraje:D Empty
MesajKonu: Ben Kendime Bile İnanmıyom Ama eventta olduğumuz besbelli işte değişik halim Touraje:D   Ben Kendime Bile İnanmıyom Ama eventta olduğumuz besbelli işte değişik halim Touraje:D Icon_minitimeC.tesi Nis. 19, 2008 8:12 am

Ben Kendime Bile İnanmıyom Ama eventta olduğumuz besbelli işte değişik halim Touraje:D 11432008_4_19_161322
bu 1.cisi:D

Ben Kendime Bile İnanmıyom Ama eventta olduğumuz besbelli işte değişik halim Touraje:D 41992008_4_19_164810

bu 2.cisi:D:D:D bu kadar:D görüon mu lem eziq şahinn
TARKAN
DinarClan Player
DinarClan Player
TARKAN

Ben Kendime Bile İnanmıyom Ama eventta olduğumuz besbelli işte değişik halim Touraje:D Empty
MesajKonu: Geri: Ben Kendime Bile İnanmıyom Ama eventta olduğumuz besbelli işte değişik halim Touraje:D   Ben Kendime Bile İnanmıyom Ama eventta olduğumuz besbelli işte değişik halim Touraje:D Icon_minitimeC.tesi Nis. 19, 2008 8:13 am

seni de kaybettik priest atack charı değildir..

ama güzel paylaşım tebrikler...
https://dinarclan.yetkin-forum.com
Alexix(EmraH)
DinarClan Player
DinarClan Player
Alexix(EmraH)

MesajKonu: Geri: Ben Kendime Bile İnanmıyom Ama eventta olduğumuz besbelli işte değişik halim Touraje:D   Ben Kendime Bile İnanmıyom Ama eventta olduğumuz besbelli işte değişik halim Touraje:D Icon_minitimeC.tesi Nis. 19, 2008 10:26 am

PAYLAŞIM İÇİN TY .... Laughing Cool Laughing

Twisted Evil Alexix Twisted Evil
Alexix(EmraH)
DinarClan Player
DinarClan Player
Alexix(EmraH)

MesajKonu: Geri: Ben Kendime Bile İnanmıyom Ama eventta olduğumuz besbelli işte değişik halim Touraje:D   Ben Kendime Bile İnanmıyom Ama eventta olduğumuz besbelli işte değişik halim Touraje:D Icon_minitimeC.tesi Nis. 19, 2008 10:28 am

lTARKANl demiş ki:
seni de kaybettik priest atack charı değildir..

ama güzel paylaşım tebrikler...

İYİDE TARKAN ABİ PRİEST NASIL ATACK CHARI OLMAZ ONU ANLAMADIM ... Question Question

BENİM BİLDİĞİM EN TEHLİKELİ CHAR PRİESTTİR.. HELE BİRDE DEBUFFER ve ATACKER İSE KORKACAKSIN ONDAN... Twisted Evil Twisted Evil

Twisted Evil Alexix Twisted Evil
CukurCesmeli
DinarClan Player
DinarClan Player
CukurCesmeli

MesajKonu: Geri: Ben Kendime Bile İnanmıyom Ama eventta olduğumuz besbelli işte değişik halim Touraje:D   Ben Kendime Bile İnanmıyom Ama eventta olduğumuz besbelli işte değişik halim Touraje:D Icon_minitimeC.tesi Nis. 19, 2008 10:52 am

nasıl 79 bu char ya Very Happy
CukurCesmeli
DinarClan Player
DinarClan Player
CukurCesmeli

MesajKonu: Geri: Ben Kendime Bile İnanmıyom Ama eventta olduğumuz besbelli işte değişik halim Touraje:D   Ben Kendime Bile İnanmıyom Ama eventta olduğumuz besbelli işte değişik halim Touraje:D Icon_minitimeC.tesi Nis. 19, 2008 10:53 am

YOKSA PVP SERVER MI BU ha Very Happy

Ben Kendime Bile İnanmıyom Ama eventta olduğumuz besbelli işte değişik halim Touraje:D
1 sayfadaki 1 sayfası